Ostro gram tu od pol roku mniej wiecej, wiec mam juz jakies zdanie. Podrzucil mi link kolega z pracy, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Lobby na 888starz jest naprawde spore — gdzies ponad 5000 pozycji, choc nie oszukujmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Play'n GO, Pragmatic i Yggdrasil zajmuja wiekszosc polki, Sweet Bonanza i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.
Bonus powitalny to standardowo 100% do pierwszego depozytu i do tego darmowe spiny. Przy zakladaniu konta z kodem czasem podbijaja pule. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — warunki obrotu to x35-x40, a na to masz raptem tydzien. Sam sie na tym przejechalem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://mobilnivulkanizer.ba/2026/08/28/888starz-poland-kompletny-przewodnik-po-funkcjach-bonusach-i-metodach-platnosci]888starz[/url] zanim klikniesz "zaloz konto".
Wplaty startuja od jakichs 20 zlotych, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja korzystam z Bitcoina bo nie czekam na weryfikacje banku. Wyplaty w 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Weryfikacja KYC to standard — przeszla w niecala dobe.
Live to w wiekszosci Evolution i to widac po jakosci. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, jest tez apka na Androida.
Obsluga w 888starz gada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale wypada o tym wspomniec.